TET-juttuja

P1020031
Päivä työharjoittelussa
Minä olin työharjoittelussa Vuosaaren kirjastossa. Ensimmäisenä työpäivänä kirjaston pomo näytti minulle vähän paikkoja. Minun työtehtäviini kuului varausten kiinniotto, palautusautomaatin hoito, näyttelyiden rakentaminen ja paljon muuta. Kerran minulle tarjottiin jälkiruuaksi suklaakääretorttua – se oli hyvää. Minun piti rakentaa Kalevala-näyttely. Ensin tein julisteen ja sitten laitoin Kalevala-kirjat hyllyyn. Sitten sain tehdä oman näyttelyn. Siihen näyttelyyn kuului sarjakuvia ja piirustusoppaita. Minun työaika oli klo 9-15. Kirjastossa pidin ylimääräisen tauon, jossa luin kirjaa tunnin verran. Sen jälkeen sain mennä kotiin.

Minä olin Alepassa. Se oli Pukinmäessä. Siellä oli hauskaa.
Työtehtäviin kuului kuormien purkausta, esillepanon siistimistä, hyllyttämistä.
Minulla oli työvaatteet. Siihen kuului paita ja hanskat.


kuva: alepa.wikispaces.com/space/showlogo/1254424320/logo.gif

Päivä työharjoittelussa
Olin tetissä 4 Pets Malmilla. Siellä oli ihan kivaa. Menin töihin klo 10.00. Riisuin ulkovaatteet ja vaihdoin sisäkengät. Ensimmäinen työtehtäväni oli puhdistaa eläinten terraariot ja lisätä ruokaa, heinää. Myös vedet piti vaihtaa kaikilta. Sen jälkeen raspasin akvaarioiden kaikki 4 seinää. Sitten imuroin maton ja lattiat.

Seuraavaksi pidin ruoka-tauon joka oli klo 13 ja päättyi n. 13.30 kesti siis noin puoli tuntia. Syömisen jälkeen tuli kuorma kissanhiekkaa, sitä piti kantaa sisälle hyllyihin. Kissanhiekka laatikot painoivat tosi paljon. N. 20 kg. Työntekijät olivat kivoja ja mukavia. Työpäiväni kesti 6 h eli 10 – 16.


P1020028
Päivä työharjoittelussa. Tet meni tosi hyvin. Tein kaikki hommat kun piti. Siihen kuuluu hyllyjen täyttäminen ja hyllyjen siivous. Tylsää oli kuitenkin kun piti tehdä samaa hommaa. Koko päivän tuli lavoja. Tietenkin oli ollut kivempaa olla harjoittelussa kuin koulussa. Siellä oli hyvät ruuat. Sai valita lihatiskistä erilaisia ruokia. Ruokatauko oli 20 minuuttia ja kahvi tauko on 10 minuuttia.  Työt alkoivat klo 9.00 ja päätyy klo 15.00. Olin Konalan S-marketissa.

Mäkis tetis XD
Olin Mc Donalsissa työharjottelussa. Olin kassalla, tein ruokaa ja siivosin.
Oli kivempaa kun koulus.
Siellä oli parempi ruoka.

boossaksu

Päivä työharjoittelussa. Olin työharjoittelussa Puistolan valintatalolla.
Laitoin päälleni aina työunivormun. Työunivormuun kuuluu työpaita työtakki. Minulla oli puukko jolla avasin muoveja ja teippejä. Työharjoittelu alkoi yhdeksältä ja päättyi kolmelta. Joskus pääsin aikaisemmin jos olin tehnyt työt nopeammin. Työharjoittelun aikana laitoin tuotteita hyllyyn. Pahvit laitettiin jätepuristimeen. Kerran kaadoin vanhentunutta limua lavuaariin. Autoin kerran pomoa rakentamaan kaappia.

Hyllytettiin tavaroit, järjestellään hyllyjä ja laitetaan pahveja jätepuristimeen.
Oli kivempaa olla tetissä, koska ei saanu läksyi eikä joutunu tekee tehtävii.

thkuva: valintatalo.fi/fi/etusivu/

Päivä työharjoittelussa. Menin amulla S-Market Herttoniemeen. Siellä laitoin tavaroita hyllyyn. Sai syödä ruokaa tauolla. Hyllytin paljon tavaroita, autoin myös ihmisiä löytämään oikean tuotteen. Asiakkaita oli paljon iltapäivällä mutta aamulla tosi vähän. Sisällä minulla oli kuuma  työvaatteissa.

Päivä työharjottelussa. Olin työharjottelussa S-Marketissa. Hyllytin kaverin kanssa. Vein pahveja puristimeen. Siistin hyllyjä. Oli työvaatteet. Olin ruokatauolla. Vein vanhentuneet tuotteet biojätteeseen.

Päivä työharjoittelussa. Minä olin Unikossa työharjoittelussa. Minun työni oli siellä kastella kukkia ja sain kasvattaa oman rairuohon siellä. Tiistaisin ja keskiviikkoisin oli pallerokerho. Minä sain myöskin olla välipala-apulaisena siellä yhden ohjaajan kanssa. Minua auttoi ohjaajia joitten nimet oli Imbi, Ulla ja Vellu. Minä olin siellä myöskin tosi pitkään ulkona, leikin siellä kavereiden kanssa. Minä laskin myös  pulkalla kavereiden kanssa. Siellä lapset jotka näki minua niin halusi että tulen sinne tänäänkin. Minua pyydettiin viemään roskat roskikseen. Minä vein roskat roskikseen. Minä sain myöskin vapaa-aikaa mennä ihan minne minä halusin ja minä tykkäsin minun tet-paikastani.  Minä menin yhtenä torstaina siellä virpomaan. Oli tosi kivaa virpoa vanhusten talossa.

06

Mainokset