5.luokan kuulumisia

fazer-surtido
Meidän luokka on ollut retkellä tänä vuonna Fazerilla. Siellä oli tosi kivaa.  Kivointa oli, kun sai syödä namia mahan täydeltä. kivointa oli kun sai kaupasta ostaa kaikkee. Se oli kivointa kun söi niitä karkkeja ja katto sitä elokuvaa. Siellä oli kaikki kivaa. Matkat ja kaikki meni toooosi hyvin.

kansallismuseo
Kansallismuseon reissu oli huhtikuussa. Menimme Malmilta junalla Helsingin rautatieasemalle. Kävelimme sieltä Kansallismuseoon. Näimme siellä hienon kattomaalauksen eli freskon. Sen oli maalannut Akseli Gallen-Kallela. Näimme paljon kaikenlaisia vanhoja esineitä. Kuninkaan huone oli upea. Siellä oli valtaistuin, jossa oli kultaa. Kaikki oli kivaa ja retki onnistui hyvin. Matkat meni hyvin.

Malmitalo
Malmitalolla oli musiikkinäytelmä Tyttö nimeltä Tsunamika. Meidän luokka voitti paikat näytökseen. Näytelmä kertoi pienestä tytöstä. esitys oli mielenkiintoinen. siinä oli erilaisia soittimia ja kivoja värejä.

Oltiin Malmitalolla käsityöpajassa. Oikeastaan se oli nauhatyöpaja. Siellä oli hauskaa, kun sai värittää niitä puuhelmiä. Nauhatyöpajassa opittiin tekemään solmuja. Siellä tehtiin avaimenperä.

Mainokset