Syksyn TETit

TET-jakso

Minä olin kehystämössä TET: ssä, fotoliikkeen nimi oli Foto Mannel, mutta minä en ollut Foto Mannelissa TET: ssä. Kehystämö sijaitsi Vantaalla Tammistossa. Työtehtäviin kuului kehyksen kiinnittäminen, kehyksen muovittaminen, pahvin ja paperin laittaminen kehykseen, kehyksen ampuminen ampumakoneella, klunssien laittaminen pahviin. Työpäiväni oli 9-15 ja siihen  kuului myös tauko. Kävin McDonaldsissa syömässä hampurilaista. Olin vain yhden päivän liikkeessä. Yhden päivän aikana laitoin kuvia paperikehykseen. Se oli oikeata työtä mitä henkilökunta teki. Aina aamulla laitoin pihalle tauluja ennen kehystämön lähtöä. Minä menin pakettiautolla kehystämöön. Se pakettiauto oli firman johtajan. Siellä oli ihan mukavaa. Se oli teollisuustyötä.

DSC05325

Työharjoitteluni

Olin tet: ssä Vuosaaren Alepassa. Minun työtehtäviin kuului kuorman purkaminen, tuotteiden järjesteleminen ja tuotteiden esille laittaminen. Minun työ ajat olivat joka päivä kello 10-16. Minulla oli kaksi taukoa, yksi tauko oli kahvitauko ja toinen tauko oli lounastauko. Yksi päivä jäin ylitöihin, koska menin kymmenen minuuttia aikaisemmin kaksi päivää peräkkäin. Minun tet-jaksoni oli niin tylsää, että joskus toivoin olevani koulussa.

Tet – jakso

Olin Tetissä Hännänheiluttajissa. Hännänheiluttajat on kodinomainen koirapäiväkoti. Lenkkeilytin siellä koiria ja aktivoin niitä. Työ oli kolmevuorotyötä. Työ-aikani olivat seuraavanlaiset: klo9-15, 10-16, 11-17. Tykkäsin Tet – paikasta tosi paljon. 😀

TET

Olin Puistolan Valintatalossa työharjoittelussa. Töihin oli lyhyt matka. Hyllytin tavaroita. Laitoin pahveja jätepuristimeen.

Autoin asiakkaita. Pidin ruokatauon aina klo11:30 tai 12:00. Minulla oli oranssi työpaita päällä.

 

Tetissä  PÄIVÄKODISSA

Työskentelin eniten kahvihuoneessa  ja  söin siellä myöskin. järjestelin paljon laatikoita myös johtajan laatikot  järkevän näköiseksi ja paljon muitakin laatikoita, terottelin kyniä , viikkasin pyykkejä, alku meni palapelien kokoiluun että puuttuuko paloja yms. Ruoka oli ainakin parempaa kun koulussa. Yhtenä päivänä oli perunamuusia ja lihapullia. En välttämättä mene uudestaan päiväkotiin tettiin, johonkin muualle mielummin.

TET

TET alkoi klo8.00–14.00 Olin Malmin K-Citymarketissa. Hyllytin tavaroita, siivosin varastoa. Söin paljon erilaisia ruokia.

Siellä oli paljon tettiläisiä. Autoin heitä paljon. Oli siellä ihan kivaa näki muita tettiläisiä. Puhuin paljon heidän kansaan.

 

TET 2 viikkoa

Minä menen maanantaina TETiin Unikkoon. Minä autan laitamaan  ulkoleluja ulos heti kun menen sinne.

Minä teen siellä semmoisia töitä kun autan välipalan laitossa. Minulla on siellä pienten lasten kerhoja tiistaina ja keskiviikkona. Minä olen myöskin ulkona ohjaajana. Odotan sieltä kovasti työtehtäviä. Minä olen siellä myöskin lapsien kanssa. Autan niitä tekemään läksyt, pelailen heidän  kanssa ja piirtelen myöskin heidän kanssa. Minä tykkään olla tosi paljon TET aikana Unikossa kun olen ollut siellä monta kertaa.

TET 2 viikkoa

Minä menen Tettiin Tapanilan Alepaan.Minä odotan Tetissä että saa hyllytää tarpeeksi. Kivaa että saa olla TETissä, ei tarvitse olla koulussa.

Menen Kampin Helkan keittiöön maanantaina. Olen siellä kaksi viikkoa. Siellä laitan esimerkiksi laseja pöytään. Vien myös joskus roskat. Puhdistan myös lusikoita, haarukoita ja veitsejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s