Maailma Malmilla

Lauantaina meillä oli koulupäivä Maailma Malmilla tapahtuman takia. Maailma Malmilla tapahtuma oli kansainvälinen teemapäivä. Jokaisella luokalla oli eri työpajapiste. Jokaisessa työpajassa edustettiin eri maita. Meidän luokka edusti Englantia. Ennen kuin työpajakierrokset alkaa niin meidän piti kävellä jonkun ”Maailma-kaaren” läpi esittelemään itsemme. Sitten kun kaikki oli esitellyt itsensä, niin työpajakierrokset sai alkaa. Meidän omassa työpajassa minä ja toinen luokkatoverini olimme myymässä teetä, muffineita ja karkkia. Myöhemmin minä lähdin kiertämään muitakin luokkia katsomaan mitä heidän pajassaan oli. Sitten kiersin kaikki paikat, niin alkoi evästauko kello 11.50. Myöhemmin kuunneltiin radiota koko loppupäivä.

DSC05534 DSC05537
Köksänluokassa sai maistella afganistanilaista bulania eli leipää. Pussit oli haistelupusseja.
Oli kanelia, minttua, pippuria ainakin.

Tulimme kouluun lauantaina kello 10.00, koska meillä oli teemapäivä koulussa. Koulussamme oli erilaisia pajoja. Meidän pajassa oli maana Englanti. Meidän luokassa oli kahvila, arpajaiset ja pyötäjalkapalloa. Minun tehtäväni oli olla kahvilassa töissä. Sitten oli evästauko. Evästauon jälkeen lähdin kiertelemään muita maita (luokkia). Oman kiertelyn jälkeen pääsimme kotiin klo 13.00.

DSC05521
Meidän luokka esitti afrikkalaisia eläimiä.

Lauantaina oli koulupäivä koska oli Maailma Malmilla päivä. Meidän luokan teema oli Iso-Britannia joka liittyy Englantiin. Täällä oli tosi paljon erilaisia teemoja. Juttelin enemmän iskän kanssa kun kiertelin teemapajoissa.

Meidän luokassa oli satuteltta, nukketeatteri ja afrikkalaista musiikkia. Sarin luokassa sai soittaa rumpuja. Salissa sai myös soittaa, koska siellä oli Brasilia ja sambaa. Englannissa oli hyviä keksejä ja hyviä karkkeja. Suomessa tehtiin Suomen lippuja ja saatiin liput ja piparit.

kuva222
Suomi-pajassa vieraili yllätysesiintyjä Lumikuningatar lukemassa satuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s