Next step -messuilla

Next step messut

We went by one train and then walked for a while. When we got there we split into 2 groups one is boys the other is girls us, I don’t know what the girls did but the boys we mainly ate sweets and did tests. Then at 11:00 we had lunch. After lunch the boys were split into 2 groups. Me and friend went and looked at what they did or what they do. We were supposed to leave at 11:30 but we lost track of time. We then came back to school.

DSC05584

Retki Next step messuilla
Lähdimme koululta 9.00 messuille. Menimme sinne junalla ja kävellen. Messukeskuksessa piti näyttää pääsylippua. Sitten sai kierrellä ryhmissä. Kesätyöpaikat, työpaikat, nuorten puolueita.

Next step messuilla
Menimme junalla Pasilan messukeskukseen Next step messuille. Saimme liikkua ryhmässä ja katsoa eri ammatteja ja syödä karkkia. Siellä sai myös osallistua erilaisiin arvontoihin. Söimme eväät ja lähdimme junalla takaisin koululle.

Menimme Nextstep messuille junalla ja kävellen. Siellä tutustuimme ammatteihin ja mitä ammateissa tehdään. Siellä sai ottaa ilmaista karkkia, pallon jonka sisällä on sadeviitta. Siellä oli ihan kaikki ammatit. Menimme ryhmiin. Pojat olivat yksi ryhmä toinen ryhmä on tytöt. Siellä menin poikien kanssa. Yhdessä kohdassa eksyin toisista pojista. Siellä menin Mario party peli kohtaan. Yhdessä kohdassa huomasin että minulle oli soitettu. Siellä ostin lakritsapötköjä koska ne ovat tosi herkullisia. Siellä oli tosi kivaa.

Next-Step messut

Olimme meidän luokkalaisten kanssa keskiviikkona Next-Step messuilla Messukeskuksessa. Ensin me mentiin junalla ja sitten me käveltiin loppu matka sinne Messukeskukseen. Next-Step messuilla eri toimipisteitä eri ammattikouluista ja lukioista. Siellä messuilla oli erilaisia arvontoja ja jopa esiintyjiäkin. Retken tarkoitus oli miettiä mihin ammattikouluun meidän pitäisi mennä peruskoulun jälkeen. Sitten kun olimme kiertäneet kaikki toimipisteet, niin menimme syömään eväitä. Myöhemmin kun olimme syöneet eväät, niin me lähdimme kouluun päin.

Retki Next Step messuilla

Menimme junalla Pasilaan missä oli Next Step messut messukeskuksessa. Kun saavuimme Pasilaan kävelimme vähän matkaa. Kävelyn jälkeen olimme messukeskuksessa, meidän piti näyttää aulassa pääsylippuja. Kun kaikki näyttivät pääsylippuja jakauduimme ryhmiin, pojat kulkivat keskenään ja  tytöt kulkivat keskenään. Siellä kerrottiin jatko-opinto paikoista, kesätyöpaikoista, työpaikoista, Nuorten puolueista. Kyselin eri paikoista. Sain esitteitä aika paljon ja osallistuin aika paljon arvontaan. Söimme eväitäkin. Siellä oli aika mukavaa.

Next – Step messuilla

Olimme luokan kanssa retkellä Next –step messuilla viime keskiviikkona. Lähdimme koululta klo 9.00 kohti juna-asemaa. Menimme junalla Pasilaan ja Pasilan asemalta käveltiin messukeskukseen. Messukeskuksessa oli erilaisia oppilaitoksia esittelemässä tarjontaansa. Kävin kiertelemässä kaverin kanssa kahdestaan eri pisteissä tutustumassa. Siellä oli seuraavia oppilaitoksia esittelemässä: Keskuspuisto, Luovi, Stadin ammattiopisto ja paljon muita. Mukana oli myös paljon lukioita. Sitten söimme eväät ja lähdimme koululle takaisin junalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s