Katrin ja Hanna luokat Kiasmassa

kiasma1

Menimme junalla Kiasmaan. Mentiin kävelylle Kiasmaan ja nauhojen läpi kävely oli kivaa. Kävely pimeässä oli jännää ja sen jälkeen saavuttiin huoneeseen, jossa oli tosi kirkas valkoinen valokangas. Säkkituolihuone oli myös kiva. 2-kerros oli kiinni, siellä valmisteltiin uutta näyttelyä. Pimeässä katsoimme videota, jossa oli melkein vain tekstiä ja sitten yhtäkkiä syttyi kirkas valo ja kuva tytöstä tuli esiin – pelästyimme hieman. Näimme Kiasmassa paljon erilaisia teoksia, esim. ”Kuularata”, iso metallihämähäkki, kuvat silmistä ja taikapeili. Oli kivaa ja kiitos. Tulimme takaisin kouluun junalla.

Menimme junalla sinne. Näyttelyn nimi oli Kiasma Hits. Näimme ihanan ”nauhateoksen”. Talo näytti jännältä. Katsottiin elokuva, joka kertoi pojasta, joka kuvasi nälänhätää Sudanissa. Nähtiin koko huoneen kokoinen teos ”Miljoona passia”. Kaverin mielestä näyttely oli hieno. Siellä oli upeita abstraktisia taideteoksia. Palasimme takaisin koululle junalla. Menimme heti syömään. Olipa kiva retki.

Mentiin Kiasmaan junalla Hannan ja Katrin luokan kanssa. Kiasman hauskin juttu oli ”Naruverhot”. Kiasmasta jäi mieleen kynätaulu, erilaiset muut taulut ja rampit, joita pitkin käveltiin. Mentiin junalla ja tultiin junalla. Nauratti, kun mentiin pimeeseen tunneliin ja tuli heti valohuone. Jännitti kun me mentiin pimeeseen tunneliin ja tuli se valo. Kivoin teos oli ”Miljoona passia”.

kiasma2