Näkymätön Elina

Yläluokkalaisten leffa-arvioita:

Leffa kertoo 10-vuotiaasta Elinasta, jonka isä on kuollut ja hän ikävöi häntä kovasti. Elina aikoo olla aivan niin kuin isä, eli toimia oikein ja olla rohkea. Elina sairasti pitkään tuberkuloosia ja kun hän parani hän palasi takaisin kouluun. Koulussa on uusi opettaja nimeltään Tora Holm. Elina ja Tora eivät tule toimeen keskenään. Eräänä koulu päivänä Elina ei jaksa enää Toraa ja lähtee suolle muistelemaan kuollutta isäänsä. Tora ja luokkakaverit menevät suolle Elinan perään ja lähtevät melkein saman tien. Elina oli jäänyt seisomaan suolle ja oli unohtanut että suolla ei saa pysähtyä. Elina ei pääsyt enää ylös suosta ja oli vajoamassa suohon mutta Elinan pikkusisko Irma menee hakemaan äidin ja hakee sen jälkeen apua. Elina avautuu äidilleen sillä aikaa kun pelastus on matkalla. Kun Elina pelastettu niin Elina ja Tora sopivat riitansa. Sen jälkeen Elina ja hänen äitinsä menevät isän haudalle ja lähtevät sen jälkeen kotiin Einari-opettajan kyydissä.

Arvio: Leffa oli ihan hyvä, ja tarina oli opettavainen. Lempikohtani oli kun Elina ja Tora sopivat riitansa.
???????????????????????????????
Tyttö vastustaa rasistista opeaan joka ei halua oppilaiden puhuvan Suomea. (NÄKYMÄTÖN ELINA)
Tyttö luulee isän kuolleen suolla ja käy siksi usein siellä puhumassa tälle. (RUOTSISSA TAPAHTUNUT) JUONI
Elina on parantunut sairaudestaan ja pääsee kouluun. Ope ei hyväksy/halua oppilaiden puhuvan suomea. Elina käy vastustamaan opettajaa ja isän puolesta käymällä suolla.

Elokuva oli tylsä koska he puhuivat toista kieltä. Tyttö asuu siskon ja äidin kanssa. Elina menee kouluun. Elina ja opettaja riitelevät. Opettaja sanoi anteeksi lopussa.

Elina oli 10 vuotias tyttö, jonka isä on kuollut. Hän halusi olla kuin isänsä.
Minun mielestäni leffa oli huono.