4,6 ja 6-7 -luokat liikkuvat!

bim

Olemme syksyllä liikkuneet ahkerasti! Uusi suosikkiulkopeli on ollut Pimbolo: siinä lyödään mailalla pallo. Se oli vaikee. Se oli helppoo hei. Se oli kivaa. Siinä pitää juosta kun palloa lyötiin. Sitten se menee koriin ja kaveri heittää sen opelle. Siinä heitetään, pelataan ja juostaan ja voitetaan.

Sitten maanantaina 25.9 mentiin liikuntatunnilla metsään ja saatiin aikuisilta väripaperi. Oli aurinkoista ja tämä tehtävä oli ihan hyvä ja ok ja hauska tehdä. Sitten meidän piti etsiä lehtiä ja kiviä ja kasveja, jotka olivat samanvärisiä kuin väripaperi. Tää tehtävä sopis hyvin pienille eli ykkösluokkalaisille.

väri

Pelasimme liikuntatunnilla valokuvasuunnistusta. Koulun pihalta on otettu kuvia ja näitä paikkoja etsitään. Sitten otettiin kännykällä kuva kortista, jossa oli myös Pokemon-merkki. Sitten menimme open luokse ja näytimme kännykkäkuvaa. Sitten sai uuden kortin, jossa oleva paikka piti taas etsiä. Lopuksi haimme kaikki kuvat ja irrotimme Pokemon-kuvat. Valokuvasuunnistus oli kivaa, hauskaa ja jännää.

terveisin 4,6 ja 6-7 luokkalaiset

.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s